Media & Pers

12 december 2017

Felix Huisken geïnaugureerd als SVH Meesterschenker

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2809b.jpg

Yes, we hebben er vanaf vandaag een SVH Meester bij! Felix Huisken van Cafe Singelier is geïnaugureerd tot 49ste SVH Meesterschenker! 👏

De hele commissie heet Felix van harte welkom bij de SVH Meesterfamilie!

Proost!🍺

Hij is er! De promovideo!

Felix in de Helperbel 2014/04!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Helperbel-dec2014-300x214.jpg

GRONINGEN HEEFT TWEE BIERSOMMELIERS

Biersommelier Groningen

Groningen is twee heuse biersommeliers rijker. Biersommeliers? Dat zijn mensen die je alles kunnen vertellen over bier. Welk gerstenatje past goed bij welk gerecht en meer van dat. Horeca Groningen meldt dat Felix Huisken en Marjolein Smit dit weekend zijn teruggekeerd uit het Oostenrijkse Obetrum als gediplomeerde biersommeliers. Bij het BIERkulturHaus in Obetrum ronden de Groningers het laatste deel van hun opleiding af.

Biersommeliers?

Biersommelier is een internationale titel en één van de hoogste diploma’s voor bierkennis en -behandeling. Zestien Nederlanders hebben afgelopen weekend de prestigieuze titel binnengehaald. Daarmee zijn er nu veertig officiële biersommeliers in Nederland, waarvan twee in Groningen. Wil je alles horen over het ambacht biertjes maken, welke goudgele rakker je het beste in de morgen kunt drinken en welke zich het beste leent voor nachtelijk zuipen? Je treft de Groninger biersommeliers in hun eigen kroeg. Felix tapt biertjes in Café Singelier en Marjolein doet hetzelfde in Café de Koffer.


Felix en Chantal in 'Proost'
logo-liquorist

Café Singelier ligt in Groningen in de wijk Helpman, zo’n 10 minuten op de fiets richting zuiden vanaf het centrum, op de kruising van de coendersweg en de helperbrink. Café Singelier is een typisch buurtcafe; een mooie bruine kroeg met al z’n eigenaardigheden. De verscheidenheid van bezoekers is groot: Je komt hier arbeiders, intellectuelen, sporters, toeristen, buitenlandse studenten en mafketels tegen! Het café is elke dag geopend vanaf 16.00 uur. De sluitingstijden liggen niet echt vast, want als het gezellig is gaan we nog een uurtje door!

De pils-liefhebber is bij café Singelier aan het goede adres! We hebben Lindeboom pils van de tap, en de ware liefhebber weet dit uitstekende horeca-pils zeker te waarderen! Ook de prijs is gunstig: voor een amsterdammer betaal je nu slechts € 2,40 ! Pashouders hebben uiteraard nog 10% korting. Meer weten over de Singelier-pas? Klik op singelier.nl/algemene voorwaarden . Tevens kunt u vanaf heden PINNEN !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.