LIVE Muziek

a.s. zaterdag 3 top-artiesten! Mis het niet!

Zaterdag 12 maart vanaf 21:00uur brengt de Groninger Songwriter Circle een bijzondere line-up aan artiesten.

GSC in Cafe Singelier - maart 2016 JPG

Elke tweede zaterdag van de maand zetten we een aantal toffe acts neer in Cafe Singelier! Ook in maart hebben we weer een drietal fijne acts in de aanbieding!

Zaterdag 12 maart presenteren wij Iris Rijnsewijn, Fons Jörgen en Lars Koehoorn!

 

Iris Rijnsewijn

Iris werd in 1995 in Tiel in de Betuwe geboren en verhuisde op haar vijfde jaar naar Groningen. Vanaf haar zesde woont ze in Wirdum op het Hoogeland. Het land van haar (voor) ouders. Hier groeide ze op. Op de basisschool kreeg Iris interesse in de gitaar, papa is gitarist en bracht haar de eerste beginselen bij. Het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar Iris ging meer oefenen en ook begon ze heel zachtjes mee te zingen. Rond haar 14e begon Iris eigen nummers te schrijven, en won hiermee gelijk al talentenjachten. Sindsdien heeft ze al vele optredens mogen verzorgen op zowel grote en kleine podia, en nam ze een eigen CD op: “Through the Walls”.

 

Fons Jörgen

Fons Jörgen is voornamelijk bekend frontman van A Liquid Landscape. Met deze band speelde hij al in binnen- en buitenland, maar als solo artiest maakt hij ook indrukwekkend mooie muziek. Met bijzonder gitaarspel en heldere zang zet hij een dromerige sfeer neer die je niet vaak hoort bij singer-songwriters. Tijdens de vorige edities van Uit de Kast, Diversity Day, en Circlesonic wist hij ons te betoveren, en nu komt Fons naar de Singelier!

 

Lars Koehoorn

Lars is een jong aanstormend singer-songwriter talent uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Hij is misschien nog maar 17 jaar oud, maar heeft toch al heel wat ervaring in de muziek. Hij schrijft al zijn songs helemaal zelf met simpelweg alleen een papiertje en zijn gitaar. Het ‘singer-songwriteravontuur’ begon met de eerste door Lars geschreven single ‘Home’. Hiermee belandde hij in de live-studio van Radio 538 en kreeg hij air-play op o.a. Radio 2 en 5. Lars heeft zelfs al internationaal weten te geraken door te mogen optreden tijdens het Streetfest in hartje Londen, Groot-Brittannië. Lars zit als singer-songwriter in het pop-genre en tijdens optredens weet hij, zelfs alleen met zijn gitaar, het publiek ‘in te pakken’ met eigen werk maar ook met covers van bekende meezingers van toen en nu.

 

De avond begint om 21:00 uur. Kort daarna begint Fons met zijn set. Entree is helemaal gratis!

Groninger Songwriter Circle2

 

Elke tweede zaterdag van de maand hebben we een optreden van de Groninger Songwriter Circle. Tussen 21.00 uur en 00.00 uur treden er twee tot drie acts op, variërend van beginnend tot doorgewinterde performers. De toegang is altijd gratis!

 

 

Geef een reactie

  • Uit het foto-album

    img_8978